LIGE PETICE

Del Piero o penalu za Juventus: Perišić nije kriv. Neka sudac objasni odluku

Foto: EPA/Screenshot: Twitter

JUVENTUS i Inter jučer su odigrali jednu od najuzbudljivijih utakmica sezone u Serie A. Momčad iz Torina slavila je s 3:2 i ostala u igri za plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone.

Pirlova momčad do pobjede je došla nakon što je Juan Cuadrado u 88. minuti realizirao kazneni udarac koji je prekršajem skrivio hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PREKRŠAJ PERIŠIĆA

Igrači Intera nisu smatrali da je to prekršaj za kazneni udarac, a najvokalniji među njima bio je Brozović koji je dobio žuti karton zbog prigovora, a kasnije i crveni karton zbog divljačkog prekršaja na Cuadradu. 

Del Piero razočaran suđenjem

Ipak, igrači Intera nisu sami, utakmicu je kao stručni komentator na jednoj od televizija radio Alessandro Del Piero i rekao kako ni on ne smatra da se radilo o penalu.

"Iskreno, Perišić nije napravio ništa pogrešno. Cuadradova noga ide prema njemu, ne obrnuto. Bilo bi lijepo kad bi sudac Calvarese objasnio svoju odluku. Ja dolazim iz nogometa u kojem nijedan od današnja tri penala ne bi bio suđen", rekao je Del Piero i tako stao u Perišićevu obranu.

Kontekst ovoj izjavi daje činjenica da je Del Piero legenda Juventusa, možda i najveća u povijesti, pa njegove riječi imaju težinu, posebno kada idu protiv Juventusa. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više