PFL

Delija se oglasio nakon poraza u borbi za milijun dolara. Izrazio je sućut protivniku

Foto: AP Photo/Gregory Payan/Guliver Images

HRVATSKI MMA borac Ante Delija u noći na četvrtak izgubio je od Brazilca Bruna Cappelozze u finalu PFL-ove priredbe te tako nije uspio osvojiti naslov prvaka u teškoj kategoriji i novčanu nagradu od milijun dolara.

Delija je poražen nakon pet rundi jednoglasnom sudačkom odlukom. Brazilski borac nakon borbe je saznao da mu je umro otac.

"Najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Nisam znao da sam izgubio najvećeg prijatelja u svom životu. Hvala ti na svemu, samo Bog može objasniti na čemu sve. Volim te više od života, hvala ti što si me naučio da budem ljudsko biće. Ovaj pojas je tvoj, stari'', napisao je na Instagramu emotivni Cappelozza uz fotografiju sa svojim ocem, a Delija mu je izrazio sućut:

"Izrazio bih sućut Bruni Cappelozzi na gubitku oca i čestitao mu na velikoj pobjedi! Pokušao sam sve i borio se do kraja. Nisam uspio, ali tako se, izgleda, moralo dogoditi. Jedva se čekam vratiti svojoj obitelji jer smo bili dugo razdvojeni svo ovo vrijeme! Zahvalio bih se cijelom svom timu i svima koji su me bodrili! Hvala na tolikoj podršci! Idemo dalje!"

Pročitajte više