Denver izolirao braću Jokić nakon divljanja. Ovako su gledali meč protiv Lakersa

Foto: Profimedia

DENVER NUGGETSI pobijedili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada. Kao i u drugoj utakmici serije, presudio je Jamal Murray pobjedničkim košem četiri sekunde prije kraja, na koji Lakersi bez time-outa nisu stigli odgovoriti. Denver je slavio 108:106 i prošao ukupnim omjerom 4-1.

Nikola Jokić je s 25 poena, čak 20 skokova te devet asistencija ostao na Sombor-doubleu, ali imao je i sedam izgubljenih lopti, u završnici nekoliko zbog presječenih dodavanja preko cijelog terena. Utakmicu je s tribina pratio Jokićev stariji brat Strahinja. Podsjetimo, Strahinja je tijekom prethodne utakmice u Denveru šakom udario čovjeka na tribinama.

Snimka je postala viralna, a NBA je pokrenula istragu. Zasad je ostao bez kazne pa mu je bilo dozvoljeno pratiti sinoćnji meč. Denver nije ništa htio prepustiti slučaju pa je Nikolinoj braći Strahinji i Nemanji omogućio posebna mjesta na tribini kako bi spriječili nove incidente. Strahinja i Nemanja su tako gledali meč iz lože, umjesto sa tribina.

Pročitajte više