Desetkovani Varaždinci u Moldaviji: Toplak kod Iskre vodi igrača kojeg nikad nije vidio

NAKON što su uspješno apsolvirali dvije utakmice s predstavnikom Andore, NK Varaždin nastavlja svoju europsku turneju u Moldaviji, gdje će danas odigrati prvu utakmicu drugog pretkola Europske lige protiv Iskre. Dvoboj je na rasporedu u 18 sati.

Nakon što je u Andoru putovalo samo 14 igrača, Uprava kluba je reagirala pa su registrirali pet novih igrača. "Nisu mi puno pomogli, Medved je van treninga zbog povrede, kao i Kaniški, a Juniori Antolek i Vuković nisu trenirali s nama, dok ovog posljednjeg nisam ni vidio kako igra, znam samo da je zadnji vezni", rekao je Toplak, dodavši kako je jedino Golubar spreman.

"Da nam je momčad ostala na okupu, bio bih uvjeren u naš prolazak u daljnji tijek natjecanja protiv Iskre, no sad baš i nisam uvjeren u to", rekao je trener Varaždinaca.

Ipak, igrači varaždinskog kluba i dalje su optimistični: "Zbilja želimo napraviti što bolji rezultat za nas, da nam bude lakše u uzvratu u Varaždinu. Ne znamo mnogo o protivniku, osim toga da je čvrst i agresivan. Imamo prednost utoliko što se ne igra na njihovom domaćem terenu".

Pročitajte više