TRANSFERI

Dinamo doveo trojicu darovitih mladih igrača, jedan je bio kapetan u Rijeci

Foto: nk-rijeka.hr

IAKO su prošle sezone bili uvjerljivi prvaci s 20 bodova prednosti, Dinamo je konstantno na oprezu i pazi na svoju budućnost. Tako su Modri nedavno potpisali tri darovita nogometaša pionirskog uzrasta.

Opće je poznato da zagrebački klub ima najveću financijsku moć u HNL-u, a to se odražava i u ovom uzrastu. Tako ovo ne bi bila neka vijest da Modri nisu doveli kapetana pionira Rijeke.

Maro Katinić (15) daroviti je stoper i reprezentativac Hrvatske selekcije do 15 godina za koju je dosad upisao dva nastupa. Iako mu je Rijeka nudila stipendijski ugovor, onaj Dinamov bio je izdašniji i Katinić nije dvojio oko toga gdje će nastaviti karijeru te je potpisao trogodišnji ugovor. Posljednjih mjeseci nije igrao zbog ozljede, ali će biti spreman i na raspolaganju Daliboru Poldrugaču koji vodi Modru selekciju tog uzrasta.

Osim Katinića, Dinamo je doveo još dvojicu hrvatskih reprezentativaca. Iz Lokomotive su na Maksimir došli stoper Lovro Gubijan i desni bek Filip Pobi koji je 2003. godište i spada u kadetski uzrast. Obojica su potpisali trogodišnje stipendijske ugovore.

Pročitajte više