Dinamo drastično podigao cijene godišnjih ulaznica

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

DINAMO je najavio početak prodaje godišnjih ulaznica za nadolazeću nogometnu sezonu. U utorak 4. srpnja 2023. počinje prvokup godišnjih ulaznica isključivo za vlasnike godišnjih ulaznica za tribine zapad dolje i sjever dolje iz sezone 22/23., dok će za sve ostale navijače početak prodaje godišnjih ulaznica biti organiziran od 10. srpnja 2023. godine.

Godišnja ulaznica počinje vrijediti od prve službene utakmice, a to je derbi dvoboj Superkupa Dinamo - Hajduk koji je na rasporedu 15. srpnja na stadionu Maksimir.

"Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u natjecanjima Prva HNL, Hrvatski nogometni kup, Hrvatski superkup te za sve domaće utakmice pod okriljem UEFA-e od srpnja 2023. do lipnja 2024.

Osim što godišnja ulaznica omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Dinama u novoj sezoni bez čekanja na blagajni, cijena godišnje ulaznice povoljnija je od zbroja cijena pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice kroz cijelu sezonu", poručio je Dinamo i objavio cijene ulaznica.

Cijene godišnjih ulaznica:

Tribina sjever dolje 150 eura (za članove kluba 120 eura)
Tribina zapad dolje 350 eura (za članove kluba 300 eura)

Cijene su drastično veće u odnosu na prethodnu sezonu. Prošle sezone je sjever dolje koštao 700 kuna (malo manje od 93 eura), a zapad dolje 1800 kuna (239 eura).

Pročitajte više