Dinamo ga je platio 3 mil. eura pa odmah ostao bez njega. Sad je na korak do povratka

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

LUKA STOJKOVIĆ (20) stigao je prošlog ljeta iz Lokomotive u Dinamo u transferu vrijednom tri milijuna eura. No odigrao je samo 25 minuta u jednoj utakmici. Nakon toga je imao veliku nesreću, teško je ozlijedio koljeno na zagrijavanju i dosad se nije potpuno oporavio. Uz Stojkovića je iz Lokomotive stigao i Lukas Kačavenda, koji je također cijelu sezonu out.

Dinamo u subotu u 19 sati gostuje kod Gorice u 30. kolu SuperSport HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića u susret ulazi s pet bodova i utakmicom manje od vodeće Rijeke i eventualnom pobjedom može, barem do nedjelje, stvoriti pritisak Rijeci, koja gostuje kod Istre.

Na korak je do povratka

Velika vijest za Dinamo je da je danas puni trening odradio i Luka Stojković. Odradio je kontaktni trening, odnosno pod punim opterećenjem. Odigrao je internu trening-utakmicu iako je trener upozorio da se na njega ne ide prejako.

"Za Stojkovića gledamo da prođe osam mjeseci, da nema nikakvog više razloga da ne bi ušao, neki dan je igrao prvi put s kontaktom, iako smo ga pazili, nismo dali igračima da idu na njega full. Dosta je pokazao u toj igri", rekao je Jakirović.

Pročitajte više