transferi

Dinamo ga prodao Monacu, a sada ga Hajduk dovodi iz Kneževine

Foto: PIXSELL

HAJDUK je na pragu dovođenja novog igrača. Nakon što je na Poljud stigao lijevi bek Ivan Dolček iz Slaven Belupa, u Hajduk bi trebao doći još jedan lijevi bek, David Čolina, dok iz Hajduka sutra odlazi Domagoj Bradarić.
 

>Hajduk ruši rekord velikim transferom! Mladi reprezentativac sutra napušta klub

Čolina ima 19 godina i igrač je Monaca, a nogometno je odrastao u Dinamu. Počeo je trenirati nogomet u Hrvatskom Dragovoljcu.

Prošle godine je napustio Dinamo, nije potpisao profesionalni ugovor pa je otišao u Monaco koji bi ga mogao prodati Hajduku za 700 tisuća eura.

Kako prenosi Dalmatinski portal, dolazak mladog U-19 hrvatskog reprezentativca pitanje je dana.

Robert Jarni ističe njegov veliki talent, čak je izjavio da je bolji od njega.

"Jarni mi je često bio podrška, hvalio me. Rekao mi je: 'E, da sam ja imao talent kao ti, gdje bi mi bio kraj.' A igrao je u Realu, haha", rekao je Čolina za Goal.

Hajduk je Čolinu dugo želio, a sad ga napokon dovodi.

"Jednom mi je prilikom Bjeličin pomoćnik Nino Bule rekao da će me doći gledati on i glavni trener, da će me pratiti. Bilo je razgovora, nije to bila ishitrena odluka, niti je Monaco bio jedina ponuda. Tražio me i Hajduk, ozbiljno su zapeli ljudi iz Splita, htjeli su me još neki inozemni klubovi, ali svi smo skupa procijenili da je to što nudi Monaco u ovom trenutku najbolje", rekao je Čolina kod potpisa za Dinamo.

Pročitajte više