GNK DINAMO

Dinamo odgovorio srpskim medijima slikom Srbina Andrića i Kosovara Rrahmanija

Foto: GNK Dinamo

HRVATSKI prvak Dinamo ove zime je doveo prvog Srbina u klub od hrvatske samostalnosti. Na Maksimir je stigao Komnen Andrić iz Zaprešića.

Andrić je u prvom intervjuu za srpske medije nakon dolaska u Dinamu otkrio da se najviše zafrkava sa suigračem  Amirom Rrahmanijem, rođenim u Prištini. No zbog jedne izjave nastao je incident.

"Na mom prvom ulasku u svlačionicu Dinama, Rrahmani me je kroz šalu prozivao nešto za Kosovo. Fino, kulturno sam mu rekao: 'To si sad napravio i nikad više. Možemo se šaliti, biti prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj.' Shvatio je da je pretjerao. Veliki smo prijatelji i danas, taman posla da ima neke zle krvi. Nikad nikome neću dozvoliti da prijeđe granicu dopuštenog, kao što je i ja ne prelazim", prenio je srpski Alo izjave Komnena Andrića.

No Andrić i Rrahmani potvrdili su nam da su izjave izmišljene, Andrić je u spomenutom intervjuu pričao o lijepom životu u Zagrebu te da ga nitko do sad nije krivo pogledao već mu navijači prilaze na ulici i čestitaju na transferu u Dinamo.

Dinamo je na svojim službenim stranicama objavio zajedničku fotografiju Srbina i Albanca s Kosova uz opis: "pozdrav s Maksimira".

Pročitajte više