Dinamo odlazi u "srpsko leglo": Boysima 1500 ulaznica za Timisoaru

DELEGACIJA zagrebačkog Dinama bila je danas u posjet rumunjskom Temišvaru, gradu gdje Dinamo u četvrtak protiv igra utakmicu drugog kruga Europske lige.

Direktor Modrih Damir Vrbanović istaknuo je kako su domaćini upozoreni na činjenicu da u gradu domaćinu živi velika srpske zajednica te da bi moglo biti eventualnih navijačkih sukoba.

"Upozorili smo domaćine, pogotovu policiju, na sve moguće situacije, to prije jer u Temišvaru živi veća srpska zajednica. Domaćini se malo boje, ali će dobro organizirati utakmicu", rekao je Vrbanović.

Navijači Dinama će za utakmicu dobiti 1500 ulaznice, što je negdje oko pet posto, uzevši u obzir da je kapacitet stadiona oko 30 tisuća ljudi.

"Stadion prima oko 29.000 gledatelja, a mi smo za naše navijače uzeli 1500 ulaznica koje će se prodavati u Zagrebu", dodao je Vrbanović.

Inače, u Temišvaru ima oko 320 tisuća stanovnika, od kojih je čak oko sedam tisuća Srba. Navijači koji putuju iz Zagreba mole se da ne dolaze prviatnim autima jer bi moglo biti neugodnosti.

Naravno, ne predmnijeva se da su svi Srbi iz Temišvara ratoborni, ali postoji mogućnost da se manje grupice Delija odluče obračunati s Boysima.

Pročitajte više