Dinamo pregazio Cluj

ZAGREBAČKI Modri u drugoj su utakmici priprema u turskoj Antalyji s visokih 4:0 pobijedili vrlo dobar rumunjski Cluj. Najbolji u redovima Dinama bio je u zadnje vrijeme često osporavani Mario Mandžukić, koji je uz gol upisao i asistenciju.

Zabijali su još Morales i Kramarić,  dok je četvrti i posljednji gol zabio Čeh Slepička. Inače, Dinamo je počeo u sastavu: Butina - Vrsaljko, Barbarić, Cufre, Ibanez - Vrdoljak, Badelj - Sammir, Morales, Dodo - Mandžukić.

Rumunji su u susret ušli vrlo otvoreno u nekakvoj 4-3-3 formaciji, što se vrlo brzo pokazalo kao preoptimistično, Naime, već u 29. minuti nakon prekršaja Culija u kaznenom prostoru Pedro Morales je Modre doveo u prednost.

Minimalnim vodstvom Jurčićevih pulena otišlo se na odmor, da bi u drugom poluvremenu slijedio uragan Zagrepčana. Prvo je Kramarić zabio u 52. minuti, a onda i Mandžukić u 68. minuti, da bi točku na i tri minute prije kraja utakmice postavio Slepička.

Rumunji su u cijeloj utakmici imali tek tri dobra prilike, ali ni tragičar Culio, ni Kanyuka, a ni Nei nisu bili koncentrirani ni precizni, stoga su prilike otišle u nepovrat.

Pročitajte više