Dinamo sutra igra protiv Hajduka. Sad je na Instagramu objavio poruku bez riječi

Foto: EPA

DINAMO će sutra od 19:30 biti gost u utakmici koja se u sklopu 28. kola SuperSport HNL-a igra na Poljudu. U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Hajduk i Dinamo igrat će jedan protiv drugog za drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici i korak bliže vodećoj Rijeci.

Aktualni prvak trenutačno je trećeplasirani klub SHNL-a s bodom manje od svog sutrašnjeg domaćina. Derbi je najavljen iz oba kuta pa je tako Mislav Karoglan najavio tri boda kao imperativ, a Sergej Jakirović pobjedu. I Hajdukov i Dinamov trener složni su u tome da derbi neće riješiti prvenstvo.

Baturina je spreman

Obojici je bilo postavljeno i pitanje o spremnosti vlastitog kadra i zatražen komentar onog suparnikovog. Jedan od igrača koje se spominjalo u odgovorima bio je i Martin Baturina. On nije bio u kadru reprezentacije za turnir u Egiptu i bilo je upitno hoće li biti spreman za Poljud.

Karoglan je za medije rekao da nema informacije o njegovom zdravstvenom stanju, no Jakirović je bio otkrio da je 21-godišnji veznjak trenirao i da će biti u konkurenciji za sastav.

Dinamova objava na Instagramu nešto prije 12:30, čini se, u potpunosti rješava sve dvojbe. Pred derbi u Splitu Dinamo je objavio fotografiju Baturine kako drži oba palca u zraku i sve popratio s tri emojija, palcem prema gore, nasmijanim licem sa sunčanim naočalama i plavim srcem.

Pročitajte više