TRANSFERI

Dinamo u Hrvatsku vraća najboljeg strijelca HNL-a? Evo što o tome kaže Mamić

Marko Lukunic/PIXSELL

DANAS se u hrvatskim medijima pojavila informacija da bi se Antonio Mirko Čolak mogao iz grčkog PAOK-a vratiti u HNL.

Objavile su to Sportske novosti u svom tiskanom izdanju, a potencijalni kupac bi, naravno, trebao biti zagrebački Dinamo koji aktivno traži napadača jer očekuje da će jedan od dvojca Petković - Gavranović klub napustiti u skorijoj budućnosti.

Opcija povratka u Dinamo?

Kao jedna od opcija tako se pojavio prošlogodišnji najbolji strijelac HNL-a koji je ljetos odradio transfer u PAOK, gdje se nije uspio nametnuti. Zabio je samo jedan pogodak u 14 nastupa i Grci navodno nisu zadovoljni pa ga bi ga voljeli prodati ako je to moguće.

Grci su za njega izdvojili oko tri i pol milijuna eura pa nije isključeno da bi za hrvatskog napadača tražili veliku odštetu, ali čini se da je to zapravo i nebitno jer Dinamo nije zainteresiran. 

Mamić je bio kratak i jasan

Dinamo je danas igrao s Rudešom u Kupu i slavio 2:0. Nakon susreta trener Zoran Mamić dao je svoje viđenje utakmice, a dočekalo ga je i pitanje o interesu Dinama o Čolaku.

"Nema nikakve veze ni s čim, nitko iz Dinama niti je zvao, niti je razgovarao. Uopće nije tema", rekao je Mamić o priči da bi Čolak mogao doći u Maksimir. 

 

Pročitajte više