Dinamo u Rusiji našao rješenje za najslabiju poziciju?

Foto: Profimedia

RUSKI mediji tvrde da Dinamo želi dovesti Marija Mitaja (20) iz Lokomotiv Moskve. Albanski lijevi bek na meti je hrvatskog prvaka, no moskovski klub ga ne želi pustiti ove zime. Ruski novinar Andrey Pankov tvrdi da će Dinamo ponovno pokušati dovesti Mitaja za šest mjeseci, u ljetnom prijelaznom roku.

Jakirović traži lijevog beka

Pozicija lijevog beka kritična je kod Modrih. Treneru Sergeju Jakiroviću hitno je potrebno rješenje jer zasad na toj poziciji raspolaže Maurom Perkovićem i povremeno Robertom Ljubičićem, kojem je primarna pozicija u veznom redu. Ranije je Jakirović otpisao Bogdana Mihajličenka i Joaquina Sosu. Mitaj, pak, prema Transfermarktu vrijedi milijun eura i riječ je o ofenzivnom beku.

Rusi ga platili tri milijuna eura

Ima i grčku putovnicu, a dosad je odigrao 10 utakmica za Albaniju. U Lokomotivu je od kolovoza 2022., koji ga je za tri milijuna eura doveo iz atenskog AEK-a, gdje je i započeo profesionalnu karijeru. Mitaj ove sezone ima 16 odigranih utakmica za Lokomotiv i 825 minuta na terenu. Nije prvi izbor u svom klubu pa bi mogao pristati na Dinamovu ponudu već ove zime.

Pročitajte više