Dinamova idila: Maminjo i Cico se rukuju, Jozi Gašparu tamburaši pjevaju "Kako je dobro vidjeti te opet"

U KULTNOJ restauraciji Mirni krovovi, gdje je Mamić okupio Dinamovce najuspješnijih generacija u povijesti kluba, bilo je sve samo ne mirno.

Gazda Zdravko je održao obećanje da će redovno održavati druženja veterana kluba uz dobru kapljicu, još bolji zalogaj i neizostavne jamce dobrog štimunga - tamburaše.

Uz vino i pečenje, za stolovima su se okupili članovi legendarne generacije osvajača Kupa velesajamskih gradova '67., još više razvikane  '82. i najfriškije, koja je igrala Ligu prvaka pod imenom Croatia 97-98, uz još nekoliko igrača iz 90-ih.

Najraspoloženiji je bio Rudi Belin, a osim Rudača, iz stare garde druženju su prisustvovali Zlatko Škorić-Žoga i Krasnodar Rora. Posebno dobro je bila ekipirana postava iz '82.: Mlinarić, Hadžić, Bračun, dok je najveću pažnju plijenio najuspješniji trener iz te generacije. Hit izbornik Crne Gore Cico Kranjčar sudjelovao je i u gesti večeri - rukovanju sa Zdravkom Mamićem.



Poznato je da njih dvojica nisu "najbolji prijatelji", ali i najbolji Dinamov strijelac i predstavnik generacije iz 90-ih, Igor Cvitanović je "do jučer" bio na sudu s klubom zbog dugovanja, a danas individualno radi s najtalentiranijim mladim Dinamovim napadačima. Još jedan neprežaljeni Dinamov junak pojavio se na fešti i pustio glas: Uz raspjevanog Cvitu, tamburašima je na "Kako je dobro vidjeti te opet" sekundirao i Jozo Gašpar.

Osim njih, pod Mirnim krovima uživali su Martin Novoselac, Branko Strupar i Ardian Kozniku.

Pročitajte više