Dinamovci odgovorili Hajduku: Stvarate atmosferu linča i kaosa, no nećemo vam to dopustiti!

KLUB iz Maksimirske nije šutio po pogledu nedavnih izjava Hajdukova predsjednika Mate Peroša koji je rekao "kako se nada da se sudačke pogreške neće ponavljati u završnici prvenstva".

Iako se Zdravko Mamić za vrijeme korizme odrekao pojavljivanja u medijima, njegova produžena ruka i glasnogovornik Dinama Siniša Jagodić oglasio se u ime kluba, a vezano uz poruke iz Hajduka koje je odašiljao predsjednik Mate Peroš.

Podsjetimo, Peroš je prije par dana rekao kako se nada poštenom suđenju u završnici prvenstva te kako se nada da sudačke pogreške na Hajdukovu i Šibenikovu štetu u prošlom kolu nisu bile namjerne.

"Splićani opet stvaraju lošu atmosferu u kojoj se Dinamo želi pokazati kao zlo! Radi se o opasnoj zamjeni teza. Zamislite, Peroš je zabrinut jer je Šibenik igrao loše!? Ma, Dinamo je igrao izvrsno. Mi Šibenčanima nismo dali igrati", prenosi Slobodna Dalmacija Jagodićeve izjave.

"Bude li se ponovio Ivan Bebek, sve što će se događati nakon splitske utakmice će biti ubod komarca. Više nećemo dozvoliti takva događanja. Ali, u cijeloj toj priči koja ide iz Splita opet je Dinamo negdje kriv. Opet okreću kontru protiv nas", smatra Jagodić.

U Dinamu smatraju "da Hajduk priprema teren" za optužbe o neregularnosti prvenstva, ne osvoje li Bijeli na kraju naslov.

"Hajduk je prerano počeo dolijevati ulje na vatru! Namjere su im jasne. Dinamo u tome ne želi sudjelovati. Osobno ću sugerirati svima u Dinamu da se suzdrže od bilo kakvog komentara ili izjave vezane uz Hajduk do utakmica sa Splićanima".

"Njima očito odgovara da se stvara atmosfera linča i kaosa! Hajduk bi u takvoj bolesnoj atmosferi želio odigrati utakmice s Dinamom, jer im to odgovara, Za dobrobit hrvatskog nogometa mi to nećemo dozvoliti, nećemo im dati!", zaključuje Jagodić.

M.Š.
Foto: Drago Sopta (Cropix)

Pročitajte više