Dinamove bivše zvijezde poslale poruke podrške. Javili se Olmo, Oršić, Lovren...

Foto: EPA

DINAMOVI nogometaši istrčat će danas na Poljud nešto prije 19:30 kad započinje derbi 28. kola i SuperSport HNL-a u kojem gostuju kod Hajduka. Utakmica jednako bitna za obje momčadi u utrci za naslov i moguće priključenje vodećoj Rijeci igrat će se pred punim tribinama splitskog stadiona.

Dinamo je na Instagramu objavio fotografiju kojom najavljuje derbi i napisao osnovne podatke o utakmici ispod posta "Tisuće srca sad za vas kuca!". U komentarima su se javili mnogi bivši igrači kluba kako bi izrazili podršku maksimirskom timu.

Oršić: Usred Splita, kad je najteže!

Petar Stojanović tako je napisao: "Ajmo šampioni, još jednom više pokažite da ste najbolji. Svi smo uz vas", Angelo Henriquez dodao: "Ajmo Dinamoo!", a Amer Gojak poručio: "Ajmo momci, zgazite to". Komentar je ostavio i Dejan Lovren čija poruka glasi: "Hrabro i odlučno, plavi lavovi. Sretno", dok je Dani Olmo poručio: "Ajmo momci!!!".

U komentarima su se javili i Filip Benković i Mario Gavranović, ali i Mislav Oršić koji je napisao: "Usred Splita, kad je najteže! Ajmo Dinamo"

Pročitajte više