"Dinamu ćemo se osvetiti za poraz, u prvoj utakmici smo imali loš dan"

IGRAČI Temišvara stigli su u Zagreb gdje će sutra odigrati svoju posljednju utakmicu u Europskoj ligi ove sezone. Momci iz Rumunjske nemaju nikakve šanse za prolazak dalje, no žele se u dobrim rezultatom na Maksimiru oprostit od Europe.

"Došli smo ovdje završiti našu avanturu u Europskoj ligi. Dat ćemo sve od sebe. Napravit ćemo sve što možemo da se osvetimo za težak poraz koji nam je nanio Dinamo. Oni su dobra momčad, imaju kvalitetne pojedince, a mi smo u prvoj utakmici imali loš dan", rekao je Winston Parks.

Trener Ioan Sabau najavio je da će dati priliku nekim rezervnim igračima, a Dan Alexa misli da i s takvim kadrom mogu do uspjeha.

"Naš cilj protiv Dinama je skupiti iskustvo u Europi i donijeti Rumunjskoj nekoliko bodova. Još prije nego što je liga počela, rekao sam da je Dinamo najbolja momčad u skupini, no dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat", kaže kapetan Temišvara.

Dinamo na najvažnijoj utakmici neće imati podršku navijača.

"Ne idemo u Zagreb samo na izlet. Remi bi me zadovoljio, ali znam da ćemo se za bod trebati dobro pomučiti. Posebno zbog toga što Dinamo ima šansu proći dalje. Ide nam na ruku što neće biti gledatelja pa će na nama biti manji pritisak", rekao je trener Sabau prije polijetanja za Zagreb.

Pročitajte više