Transferi

Direktor Leipziga: Natječemo se protiv Bayerna i ne želimo ga pojačavati svako ljeto!

Foto: EPA

NJEMAČKI mediji pišu kako je Bayern zainteresiran za Konrada Laimera (25), veznjaka RB Leipziga. Leipzig ga ne želi prodati i ako je vjerovati direktoru kluba Oliveru Mintzlaffu, Austrijanac će ostati igrač tog kluba. U intervjuu za Bild istaknuo je da je Laimer važan dio ekipe i da ga ne žele pustiti.

"Ono što igrači žele uvijek je važno, ali s druge strane, klupski ciljevi veći su od pojedinaca. Imali smo rasprave unutar kluba što bi se moralo dogoditi da uopće razmislimo o prodaji. Možete pretpostaviti da je vjerojatnost da će Laimer iduće sezone igrati za nas znatno veća nego da će igrati negdje drugdje."

Mintzlaff: Natječemo se protiv Bayerna i ne želimo ga pojačavati svako ljeto!

Mintzlaff je poručio da mu je drago što Bayern želi igrače njegovog kluba, ali i da Leipzig želi napraviti iskorak i da mu za to trebaju igrači poput Laimera. "Natječemo se protiv Bayerna i ne želimo ga pojačavati svako ljeto!" naglasio je Mintzlaff.

Podsjetimo, Leipzig je prošlo ljeto Bayernu prodao dva nositelja igre, Dayota Upamecana i Marcela Sabitzera, kao i trenera Juliana Nagelsmanna. Za Nagelsmanna je Bayern platio rekordnu odštetu za jednog trenera, a iznosila je 25 milijuna eura.

Pročitajte više