DIRLJIVE SCENE Teško bolesni Bradley (5) zaspao u naručju svojeg idola Jermainea Defoea

Foto: Twitter

PRIČA BRADLEYA Loweryja jednostavno vas ne može ostaviti ravnodušnim. Mališanu iz engleskog Blackhalla prije tri godine dijagnosticirana je neuroblastoma, rijedak oblik raka, s kojim se borbi praktički od rođenja. Iako je prikupljeno oko milijun eura za njegovo liječenje, Bradleyeva obitelj nedavno je objavila da mu, nažalost, nema pomoći te da mu se liječenjem može samo kupiti vremena.

Kako bi mu uljepšali očajno tešku situaciju, uz Bradleya su stali praktički svi klubovi Premiershipa kao i navijači. Posjetio ga je Pep Guardiola, njegov gol Asmiru Begoviću prije utakmice Chelseaja i Sunderlanda izabran je za gol mjeseca zajedno s Mkhitaryanovim "škorpionom", a nogometaši ga redovito posjećuju u bolnici.

Sa svima se slika i smije, ali ipak najdraži mu je napadač njegova Sunderlanda Jermaine Defoe. On je s golmanom Vitom Mannoneom te Johnom O'Sheaom i Sebastianom Larssonom navratio u četvrtak u bolnicu kako bi posjetio Bradleya.

Defoe je legnuo s njim na krevet i zagrlio ga, nakon čega je mališan zaspao na njegovu ramenu.

Loweryjeva obitelj neizmjerno je zahvalna javnosti na golemoj podršci, a Bradley je za Božić dobio  desetke darova i više od 250.000 čestitki.

Pročitajte više