TRANSFERI

Djevojka peruanskog Hrvata kojeg želi Hajduk slučajno otkrila da su u Splitu

Foto: Instagram/Ivan Bulos

NOVO i posljednje Hajdukovo pojačanje ovoga ljeta je Peruanac Ivan Bulos. Ovaj 26-godišnjak vuče hrvatske korijene i član je portugalske Boaviste.

Kako doznajemo, tijekom poslijepodneva na Poljudu je obavio detaljan liječnički pregled, a sutra bi trebao potpisati ugovor i biti predstavljen kao novo pojačanje Hajduka. Da je Bulos u Splitu slučajno je otkrila njegova djevojka objavom na Instagramu. Ona se pohvalila fotografijom večere na kojoj se jasno vidi račun koji je napravljen u restoranu Dioklecijan. Takav restoran postoji u Podstrani, istočno od Splita.

Saša Bjelanović, sportski direktor Hajduka, danas je i potvrdio da se radi na međunarodnom transferu, ali nije htio izlaziti u javnost s detaljima.

"Moramo biti oprezni s međunarodnim transferima. Trenerova želja je da imamo napadača drukčijih karakteristika u odnosu na trenutne. Gledali smo da to bude u okviru naših financijskih mogućnosti, a da dobijemo igrača koji će nam biti dobra alternativa", rekao je Bjelanović.

Ivan Bulos u karijeri je igrao za Sporting Cristal, Standard Liege, Sint Truiden, Universitario, Deportivo Municipal i O'Higgins, a ima i dva nastupa za peruansku reprezentaciju.

Pročitajte više