Đoković urlao na Ivaniševića, fanovi zgroženi: Goran ovo ne zaslužuje

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ deseti je put u karijeri pobjednik Australian Opena. Srpski tenisač pobijedio je Stefanosa Tsitsipasa 6:3, 7:6 (4), 7:6 (5) i tako izjednačio rekord Rafaela Nadala od 22 osvojena Grand Slam turnira. Srpski tenisač je u sedmom gemu drugog seta, koji je Tsitsipas dobio na svom servisu, urlao prema svojem treneru i bivšem hrvatskom tenisaču Goranu Ivaniševiću.

Navijači na Twitteru komentiraju taj trenutak, pa tako neki navode kako "Goran to nije zaslužio", a drugi pišu: "Jadan Ivanišević", "S Beckerom je imao dobar servis, ali ni upola efikasan kao pod Goranom", "Znaš koliko je sati kad ti Ivanišević kaže 'dobro je, smiri se'", "Kad ga Nole napička, Ivanišević crven ko Žoc. Zaradit će tlak od njega" i "Ivanišević će još više posijediti s Novakom".

Australska publika dosta je glasna između poena i servisa u finalu prvog ovosezonskog Grand Slama. U drugom setu su hukali Đokoviću jer mu je, smatrali su, predugo trebalo da servira. On je također u jednom trenutku rekao: "Jebem li vam mamu u pičku svima." Nije, naravno, jasno kome je ta psovka upućena. 

Pročitajte više