Đoković vodi navijanje protiv sebe. Pogledajte kako se pridružio hejterima

Screenshot: SportKlub

JANNIK SINNER je u 2. kolu Zelene skupine ATP Finala u Torinu pobijedio prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića sa 7:5, 6:7 (5), 7:6 (2) nakon više od tri sata igre. Đoković je i u drugom nastupu u Torinu igrao više od tri sata, nakon što je prije dva dana je igrao maratonski meč protiv Runea.

Đoković je slavio u prvoj, ali ne i u drugoj drami na Mastersu

Tada je 36-godišnji Srbin pobijedio,ali to mu nije uspjelo protiv 14 godina mlađeg Talijana. Nakon osvojenog prvog seta, Sinner je u tie-breaku drugog dva puta imao mini-break prednosti, ali nije uspio riješiti Đokovića u dva seta.

U trećem setu je Sinner poveo 4:2, ali odmah zatim je ispustio break prednosti. No to je nadoknadio u tie-breaku, u kojem je poveo 5:0 i 6:1 te iskoristio drugu od pet meč-lopti. Sinner je odigrao sjajno, ali uz sebe je protiv Đokovića imao publiku u svojoj zemlji. Talijani su u Torinu za njega navijali nogometno. Točnije, protiv Đokovića. Aplaudirali su na Đokovićeve greške, posebno u dramatičnim trenucima.

Đoković se pridružio hejterima

Kada su u jednom momentu aplaudirali na duplu grešku, Đoković im je uzvratio ironičnim aplauzom. Zatim su počeli poput ultrasa navijati za Sinnera kada je izgledalo da je blizu pobjede, jer je u tie breaku imao mini break. Đoković tada nije reagirao, ali to nije propustio napraviti kada je preokretom osvojio set.

Okrenuo se prema tribinama s prstom na uhu u "da vas sada čujem" stilu. Kako se meč bližio dramatičnom raspletu, Talijani su bili sve luđi, ali im Đoković nije ostajao dužan. Kod 5:6 u odlučujućem setu je na povike i zvižduke s tribina počeo gestikulirati, pozivajući ih da još glasnije to rade. Naravno, na Đokovićevo dirigiranje publici zvižduci su postali još jači. 

> KLIKNI OVDJE, OVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ RAT PUBLIKE I ĐOKOVIĆA NA MASTERSU

Pročitajte više