Dobio otkaz u brazilskom velikanu jer je šakom u glavu udario vlastitog nogometaša

Foto: Profimedia

PO NAVODIMA brazilskih medija Pablo Fernandez, kondicijski trener brazilskog nogometnog prvoligaša Flamenga, dobio je otkaz nakon što je fizički nasrnuo na igrača svog kluba Pedra. Tako je barem naveo igrač Flamenga Pedro koji je to objavio na društvenim mrežama, ali je iste riječi ponovio policiji u Belo Horizonteu te čelnicima kluba.

Cijeli se slučaj dogodio nakon prvenstvene utakmice u kojoj je Flamengo u gostima pobijedio Atletico Mineiro 2:1. Pedro je kroz cijelu utakmicu ostao na klupi te je, kako navodi 52-godišnji kondicijski trener, bio izrazito ljut zbog toga. Po njegovim riječima, neprimjereno se izražavao i ponašao zbog čega je nastao sukob.

Kondicijski trener se odmah ispričao zbog svojih reakcija, a nogometaš je službeno naveo da ga je udario šakom u glavu.

Trener prve momčadi Flamenga je Jorge Sampaoli, nekadašnji izbornik Argentine koji od 2019. godine surađuje s Pablom Fernandezom. Inače, kondicijskom treneru ovo nije prvi izgred koji je imao tijekom karijere. Dok je sa Sampaolijem radio u Marseilleu, francuska Ligue 1 ga je suspendirala zbog fizičkog napada na navijača na utakmici Marseillea i Nice.

Pročitajte više