Dodo: Hrvatska liga je fantastična, bolja je od druge brazilske

NAKON odlične predstave u dvoboju protiv Rijeke, Interov Brazilac Dodo, rođak našeg reprezentativca Eduarda da Silve, bio je vrlo zadovoljan svojom predstavom u danšnjoj pobjedi. Ulogu prevoditelja u izjavi za HTV odigrao je upravo Dudu koji je došao u Zaprešić pogledati kako se u HNL-u snašao rođak kojeg je toplo preporučio Interovu direktoru Branku Laljku.

"Drago mi je da sam zabio ovolike golove, bio sam jako rastrčan, jedan gol sam posvetio Duduu. Nadam se da ću se sada adaptirati dobro na HNL", presretan je bio Dodo.

Novi ljubimac zaprešićke publike iznio je zanimljivo mišljenje o elitnom razredu hrvatskog nogometa:

"Ovo je za mene sjajno iskustvo. Hrvatska liga je fenomenalna, došao sam iz druge brazilske lige i htio bih nastaviti s dobrim igrama kako bih jednog dana igrao u velikom klubu poput svog rođaka."

Utakmica u Osijeku bila je, sudeći po ugledu klubova, najintrigantnija, a trener Slaven Belupa na odlasku, o sezoni na izmaku kazao je:

"Zahvaljujem se Plavoj brigadi koja nas je svugda pratila. Moramo biti zadovoljni pobjedom jer ipak smo osvojili smo najviše bodova u povijesti kluba. Ja odlazim na kratki odmor, ali brzo ću se vratit nogometu."

Najbolji igrač utakmice u Vinkovcima, Goran Blažević, nije bio pretjerano sretan zbog te titule:

" Prvo poluvrijeme smo dobro stajali na terenu, ali u nastavku nas je gol presjekao i mogli izgubiti i s većom razlikom. Šteta samo što Alispahićev lijepi gol nije donio ploda."

M.Č.
Foto: Nenad Dugi (Cropix)

Pročitajte više