LIGE PETICE

Dortmundov hrvatski trener je hit na Twitteru zbog odgovora na transfer glasine

Foto: Getty Images/Guliver Image

TIJEKOM prijelaznog roka u nogometu navijači najviše sanjaju i maštaju o pojačanjima za svoje momčadi. To je uvijek popraćeno dozom neutemeljenih glasina koje se vrlo lako mogu naći u nepreglednim bespućima društvenih mreža.

Rene Marić, pomoćnik glavnog trenera Borussije Dortmund Marca Rosea, postao je hit zbog jedne reakcije na patku. Jedan korisnik na Twitteru je podijelio vijest kako će jedna od najvećih zvijezda Borussije Dortmund, Alex Witsel, prijeći u Aston Villu za "samo" pet milijuna eura.

Marić mu je odgovorio: "Ovo je očita besmislica, ne razumijem kako se ljudi prave da nije samo kako bi dobili pažnju." Nakon što ga je sugovornik, koji vjerojatno nije znao s kim razgovara, pitao koji mu je izvor za takvu tvrdnju, Marić je vrlo kratko odgovorio fotografijom sebe i Witsela kako razgovaraju. Odgovor je postao hit na Twitteru.

Rene Marić je rođen 1992. godine i ima austrijsko državljanstvo, ali je podrijetlom iz Hrvatske i vrlo često na društvenim mrežama komunicira na hrvatskom jeziku.

Pročitajte više