Dragan Skočić trener Rijeke do kraja jesenskog dijela sezone

DRAGAN SKOČIĆ, pomoćni trener Rijeke, koji je nakon odlaska Elvisa Scorie vršio trenersku dužnost i vodio treninge, preuzeo je klupu Rijeke koju će voditi do kraja jesenskog dijela prvenstva.

U medijima se spekuliralo se da bi novi trener Rijeke mogao biti Srečko Katanec, odnosno Zoran Vulić, no u Upravi riječkog kluba odlučili su se pouzdati u vlastiti kadar.

Direktor riječkog kluba Marinko Koljanin je za Hrvatsku novinsku agenciju potvrdio da će Dragan Skočić vrlo vjerojatno ostati trener do kraja jesenskog dijela prvenstva. Dodao je i da se za sada ne spominju druga trenerska imena, te da ne postoje nikakvi kontakti.

Podsjetimo, nakon poraza u derbiju s Dinamom, koji su gosti pobijedili rezultatom 1:0 Elvis Scoria je podnio neopozivu ostavku. Prošle godine bio je jedan od najboljih trenera, a s Rijekom je nakon 26 godina "suše" osvojio Kup.

"Skočić je vrlo pedantan, seriozan, artgumentiran i otvoren i ima velike šanse ostati na klupi. Uostalom, sjetite se kako je Gračan s pozicije pomoćnog trenera napredovao i i malo mu je nedostajalo da s Rijekom postane prvak." - kazao je Ježić za Sportske novosti, dodavši da Scoriji odaje priznanje na osvojenom Kupu, ali smatra kako je prošle sezone Rijeka imala veliku šansu iskoristiti slabosti Hajduka i postati prvak.

Pročitajte više