Senzacija iz Sigeta: Želimo Ivicu Olića

Foto: Getty Images / Guliver Image

IVICA OLIĆ iduće sezone mogao bi nositi dres Hrvatskog Dragovoljca, iako ta vijest zvuči pomalo nevjerojatno, predsjednik kluba iz Sigeta, Ivica Perković, potvrdio nam je njezinu vjerodostojnost.

"Istina je! Kontaktirali smo Ivicu Olića i postoji interes, ali najprije se mora poklopiti nekoliko stvari," rekao je jutros predsjednik Hrvatskog Dragovoljca Ivica Perković za Index.

"Najprije moramo osigurati ostanak u drugoj ligi"

"Mi smo naravno zainteresirani za njegovo dovođenje, ali najprije moramo osigurati ostanak u drugoj ligi. To je osnovni uvjet i bez njega nema smisla uopće započinjati priču o Olićevu dolasku. Ivica je također zainteresiran, ali on je igrač pod ugovorom s HSV-om i još nije odlučio hoće li nastaviti karijeru. Nije još siguran hoće li ostati u Njemačkoj ili će se vratiti u Hrvatsku."

"Direktor Božanović sastao se s Olićem u Hamburgu"

U ulozi pregovarača bio je novi član uprave, Đuro Božanović, koji se sastao s Olićem u Hamburgu.

"Njih dvojica imaju zajedničke prijatelje, Božanović je živio u Münchenu i tamo su se upoznali, bio je nedavno u Hamburgu i porazgovarao s Olićem, ali još ništa nije definitivno."

Ipak, Olić je preko bliskih mu novinara poručio da ne zna ništa o transferu u Dragovoljac.


"Licenciju ćemo sigurno dobiti"

Dok mašta o Oliću, Dragovoljac iščekuje vijesti i od HNS-ove komisije za licenciranje...

"Licenciju ćemo sigurno dobiti, dobili bismo je i sad, ali zbog administrativne pogreške su nas odbili, revizor je propustio neke stvari, riječ je o dva papira koji nedostaju," zaključio je Ivica Perković.

Pročitajte više