Dragovoljac ogorčen suđenjem protiv Lokomotive: Sudac Jović nam je oduzeo zasluženi bod

PREDSJEDNIK nogometnog kluba Hrvatski Dragovoljac, Ivica Perković, nakon jučerašnjeg 2:1 poraza od Lokomotive u drugom kolu HNL-a, izrazio je veliko nezadovoljstvo suđenjem.

Perković prije svega čestita svojim igračima na zalaganju i zaključuje  kako je njihova dekoncentracija u ključnim trenutcima jučerašnjeg dvoboja plod mladosti i neiskustva.

"Ova mlada momčad mora još mnogo raditi kako bi stekla iskustvo igranja prvoligaških utakmica. Imali smo nekoliko prilika putem kojih smo morali riješiti utakmicu, ali nažalost, igrači nisu bili precizni", kazao je čelnik HD-a, te nadodao:

"Ipak, smatram kako smo zaslužili barem bod jer je sudac onaj koji je u konačnici utjecao na rezultat. Naime, u 92. minuti nije dosuđen prekršaj na Mariu Jurinu koji se vidio iz aviona. Iz nastavka akcije Lokomotiva je došla u priliku iz koje je izborila kazneni udarac i zabila za pobjedu. Hrvatski dragovoljac ne traži alibi za poraz, ali činjenica je da suci nisu bili dorasli ovom rangu natjecanja."

Perković se na kraju osvrnuo i na slijedeći susret s Rijekom koja će ih u subotu dočekati na Kantridi:

"Čestitao bih Rijeci na jučerašnjem maksimirskom trijumfu. Oni su za razliku od nas znali kako treba igrati protiv Dinama te su svoje prilike iskoristili. Smatram kako će upravo taj rezultat dati dodatni motiv Riječanima. Stoga, ako mislimo doći do bodova na Kantridi morat ćemo se konsolidirati i posebno zapeti. Trudit ćemo se odigrati što bolje i vratiti se s pozitivnim rezultatom."

Pročitajte više