Drama u PSG-u: Cavani poručio "Ili Ibrahimović, ili ja"

Nema više ovakvih scena: Ibrahimović i Cavani prije četiri godine rukuju se nasmijani na dodjeli nagrada igračima Serie A

Foto: Guliver Images/Getty Images

EDINSON CAVANI (29) u ljeto 2013. iz Napolija je došao u PSG uz odštetu od 64 milijuna eura, čime je urugvajski napadač postao šesti najskuplji igrač u povijesti i najskuplje pojačanje u povijesti francuskog nogometa, jer preskočio je Falcaovu kupnju za 60 milijuna ranije tog ljeta.

Teško je reći da se urugvajski Matador u iduće dvije i pol sezone "isplatio", jer kako uopće povratiti toliko bezumno visoki iznos, uvećan još za ogormne honorare igraču, ali 69 golova u 120 nastupa svjedoči kako je u PSG-u itekako dobro odradio posao.
 
Ali, tamo je godinu dana prije Cavanija došao Zlatan Ibrahimović i nakon dvije i pol godine mirnog suživota, buknuo je sukob, jer Urugvajac ne želi biti druga violina. Odnosno, kako piše L'Equipe, postavio je ultimatum: Ili će od Ibrahimovića preuzeti poziciju središnjeg napadača, ili će otići iz kluba.
 
Ibra je pet godina stariji od konkurenta, ističe mu ugovor s PSG-om i Cavani zna da su to njegovi aduti, kao i da ga Arsenal, Liverpool i Manchester United već godinama žele.
 

Pročitajte više