ISAAC DROGBA

Drogbin sin nestao iz kluba. Nema ga mjesecima, šefovi mu ne znaju gdje se nalazi

ISAAC Drogba, 21-godišnji sin legendarnog Chelseajevog napadača Didiera, inače član portugalskog Academica iz Coimbre, već se neko vrijeme ne javlja svojim šefovima. Iako je pod ugovorom s portugalskim drugoligašem, u klubu ga nema od siječnja, a čelnici ne znaju gdje se nalazi.

Ono što je poznato jest da je mladi Drogba u siječnju zatražio od kluba da ga pusti u Francusku na polaganje nekih ispita. U klubu ga otad nitko nije vidio, a što je s njim ne znaju ni trener momčadi ni njegovi suigrači. Drogba im se nije uopće javio i u klubu su svi začuđeni jer nisu sigurni što se zbiva.

"Nikad nije trebao raditi..."

"On je zabavan, brz i tehnički nadaren napadač, ali potrebno mu je da odraste. Igračima koji dolaze iz inozemstva potrebno je neko vrijeme na prilagodbu, a on ga nije imao. Otišao je i ne znamo hoće li se vratiti. Imali smo dogovoren datum kad se mora vratiti u klub, no nije se pojavio. Otad o njemu nismo ništa čuli", rekao je trener Academicove U-23 momčadi Miguel Carvalho i dodao:

"Dečko kojeg sam upoznao je dobar. Stvar je u tome da on nije trebao raditi da bi zaradio novac igrajući za klubove na višoj razini."

 

Pročitajte više