Drpić nakon godinu dana pronašao klub: Potpisao šestomjesečni ugovor s AEK-om

ŠESTOMJESEČNI je ugovor u ponedjeljak s atenskim AEK-om potpisao 29-godišnji Dino Drpić. U novi je klub stigao kao slobodan igrač.

Za četvrtoplasirani klub grčke Superlige, hrvatskoj javnosti poznat i kao suparnik Hajduku u ovosezonskom izdanju Europa lige, bivši će srednji branič Dinama i jednom prilikom hrvatski reprezentativac igrati do kraja sezone. U ugovoru koji je potpisao stoji opcija da će, u slučaju da obje strane budu zadovoljne, radni odnos automatski nastaviti vrijediti još dvije sezone, do srpnja 2013. godine.

AEK je za Drpića bio zainteresiran još prošle godine, ali je igrač tada tražio previše novca. Ovaj put je smanjio zahtjeve i dogovor je postignut.

"AEK je u ovom trenutku za mene bio najbolji izbor. U pregovorima s vodstvom kluba bio sam već nekoliko mjeseci. Drago mi je da smo se napokon dogovorili. Radujem se novim suigračima i iznimno veselim trenutku kada ću prvi put odjenuti AEK-ov dres. Trebat ću nekoliko utakmica da bih došao u formu, ali AEK-ovim navijačima mogu obećati da ću davati stotinu posto vlastitih kapaciteta za postizanje klupskih ciljeva",  izjavio je Zagrepčanin nakon što je formalno potpisao ugovor.

Drpić je slobodan igrač na tržištu od prošlog proljeća, kada su mu otkazali suradnju u njemačkom drugoligašu Karlsruheu.

Jučer je odradio i trening s ostatkom nove momčadi tijekom kojega mu se obratio i trener momčadi, španjolski stručnjak Manolo Jimenez.

"Želim da znaš da ću ti dati priliku kakvu zaslužuješ, a uvjeriš li me u svoju kvalitetu bit će AEK-ov prvotimac. Ono što od tebe tražim jest da se u potpunosti posvetiš radu i da uvijek daješ svoj maksimum",  riječi su kojima je Jimenez ohrabrio Drpića, a koje prenose grčki mediji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.