Drugi golman Hrvatske propustio trening uoči ključne utakmice

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija u ponedjeljak je odradila posljednji trening uoči utakmice s Armenijom, koja je na rasporedu u utorak u 20:45 na Maksimiru. Momčad izbornika Zlatka Dalića sigurno će se plasirati na Europsko prvenstvo ako pobijedi Armeniju, a može i nekim drugim ishodom, pod uvjetom da Wales ne pobijedi Tursku, kojoj utakmica više ništa ne znači jer je već izborila plasman na Euro.

Dalić na posljednjem treningu nije imao drugog reprezentativnog golmana Ivicu Ivušića (28). Vratar ciparskog Pafosa i nekadašnji član Osijeka trening je propustio iz privatnih razloga, no bit će na raspolaganju za sutrašnju utakmicu. Inače, Ivušić ima pet nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Dominik Livaković je prvi golman, a u sastavu je i Nediljko Labrović.

Problemi s ozljedama

Podsjetimo, Dalić je na konferenciji za medije potvrdio da Marko Pjaca neće nastupiti protiv Armenije. "Pjace neće biti u kadru. Osjetio je bol u mišiću, još ga osjeća i nećemo ništa riskirati. Nema potrebe", rekao je Dalić i otkrio da su se Josip Juranović i Luka Sučić vratili treninzima i da će biti u konkurenciji za utakmicu. 

Hrvatska je posljednjih tjedana imala velikih problema s ozljedama. Otpali su Bruno Petković, Mateo Kovačić i Nikola Vlašić, a Dalić od ranije ne može računati na Ivana Perišića i Mislava Oršića.

Pročitajte više