"Pljuvač" iz oktogona: Baš me briga jel netko Hrvat, vanzemaljac ili nešto treće

PRIČA o incidentu koji se dogodio tijekom Džakićevog i Džebićevog okršaja na Tesla Fighting Championshipu 2 teško da bi mogla biti zaključena bez da saznamo i razmišljanje hrvatskog borca koji je bio ugušen protekle subote u Beogradu.

> Video - Trener hrvatskog borca o Džakićevom pljuvanju: "Mi smo sportaši, a ne vojnici"

> Video: Srpski borac izbačen iz Tesle nakon što je u kavezu izvrijeđao i pljunuo Hrvata Ivicu Džebića

Zamolili smo stoga za komentar o cijeloj situaciji i ECT-ovog borca:

“Dušanu Džakiću čestitam na zasluženoj pobjedi, a njegovo nesportsko ponašanje ne želim komentirati. Osobno protiv njega prije meča nisam imao ništa, a na njegove izjave i optužbe poslije meča se mogu samo dobro nasmijati jer mi osobe poput Dušana ništa ne znače. Jedino mi je žao zbog toga što nisam ispunio očekivanja trenera, kluba, a i samog sebe.”

Džebić: Odlična motivacija za budućnost

Srećom, poraz na Džebića nije ostavio nikakvih posljedica, barem ne onih fizičkih, tako da se već ovog tjedna vratio u trenažni proces u svom klubu.

“Ovaj poraz je stvar prošlosti, ali i odlična motivacija za budućnost. Napravljena je analiza meča i svjestan sam propusta. Nadalje, nema nikakvog odmora, već sam odradio par treninga i spreman sam za nove izazove. Što se tiče organizacije turnira, sve je bilo na vrhunskom nivou te se zahvaljujem na pozivu da nastupim na TFC-u 2. Nadam se da drugi put neću razočarati”, rekao je Džebić za Fight Site.

Džakić: Čekam pravu snimku

"Nije mi jasno zašto se podigla tolika prašina. Istina je da sam opsovao svog protivnika sa "pičko jedna", ali izmišljotina je da sam ga pljunuo ili vrijeđao na nacionalnoj osnovi. Shvaćam da sam pretjerao sa psovkom, ali nije istina da mrzim Hrvate", komentirao je Džakić za "Alo".

"Ne volim Ivicu, arogantan je i zato sam to napravio. Prije mjesec dana u Crnoj Gori sam se borio s jednim hrvatskim borcem i njemu sam se poklonio poslije meča. Prave od mene čudovište, a mene baš briga jel netko Hrvat, vanzemaljac ili nešto treće. Bitno je kakav si čovjek. Došao sam se boriti iako me za par dana čekala operacija noge, Džebić je pokušao iskoristiti moj hendikep, udarao me stalno u tu nogu, a prije meča kada sam mu pružio ruku u svlačionici, nije me ni htio pogledati u oči, rukovao se samnom preko one stvari. Ne volim to kod ljudi. Tvrde da sam ga pljunuo na osnovu amaterske snimke s youtubea. Čekam pravu snimku iz oktogona koji će pokazati kako to nije istina", objasnio je Džakić.

Pročitajte više