EBEL liga: Kanaet u izboru za najboljeg mladog igrača

SA 3.559 GLASOVA od ukupno 8.331, mladi 18-godišnji igrač KHL Medveščak Dominik Kanaet prije nekoliko je tjedana izabran za najboljeg mladog igrača lige EBEL za mjesec veljaču. Nakon uspješno odigranih utakmica u dresu Medveščaka Kanaet se našao i u izboru za najboljeg mladog igrača lige EBEL u sezoni 2009./10.

Ovih dana započelo je na službenim EBEL stranicama glasanje za najboljeg mladog igrača lige EBEL u sezoni 2009./2010. Uz Dominika Kanaeta iz zagrebačkog Medveščaka, u izboru za igrača sezone su još i Fabian Weinhandl (rujan), Boštjan Goličić (listopad), Ales Sila (studeni), Martin Schuming (prosinac), Žiga Pance (siječanj) i Markus Pirmann kao mladi igrač koji je dobio najviše glasova do sada. 

Glasanje za najboljeg mladog igrača lige EBEL za sezonu 2009./10. traje od 21. do 28. ožujka 2010.  na stranici www.erstebankliga.at

Dominik Kanaet u KHL Medveščak je stigao prije mjesec dana, a već je u svom prvom nastupu protiv slovenske Tilije Olimpije postigao dva pogotka. Mladi je hokejaš posljednjih šest godina živio i trenirao u slovačkom klubu Martin iz Dubnice.

Kanaet i kolege iz hrvatske reprezentacije do 20 godina na nedavno održanom SP-u u Poljskoj osigurali su ostanak u Diviziji I, što je jedan od iznimnih uspjeha hrvatskog hokeja.

Pročitajte više