Eduardo Garcia: Izaberite me i dovest ću Slavena Bilića za trenera Real Madrida

KANDIDAT za predsjednika kraljevskog kluba Eduardo Garcia obećao je svim navijačima da će ukoliko postane predsjednik Reala dovesti napadača Obale Bjelokosti i Chelseaja Didiera Drogbu, dok će na mjesto trenera postaviti ni manje ni više nego izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića.

Izbori za prvog čovjeka Reala podsjetimo, održat će se 14. lipnja ove godine, a Garcia je u razgovoru za Reuters izjavio kako je Didiera Drogbu već zakapario te da će ovaj u slučaju njegova imenovanja sigurno doći u Primeru. Napadač njegova kalibra vladat će španjolskom ligom godinama, ističe predsjednički kandidat.

Didier Drogba i Slaven Bilić kao najjači aduti

"Vjerujem kako će Drogba svojim golgeterskim instinktom nekoliko godina vladati Primerom, a njega će biti puno lakše dovesti nego primjerice Kaku, a i nećemo ga morati platiti toliko, jer ruku na srce nije više mladić", rekao je Costa.

Eduardo Garcia također ističe kako je Realu nužna jedna nova ideja, promjena u strateškom smislu, koja ne mora biti radikalna, ali dovoljno drugačija da izazove pozitivan pomak. Poklapa se to sa dovođenjem "mladog bijelog čovjeka prepunog novih ideja..."

"Treba nam promjena, treba nam čovjek koji će imati stila, ozbiljnosti, znanja, ali i karizme, jer to je upravo ono što nam nedostaje. Po meni pravi čovjek za to izbornik Hrvatske Slaven Bilić. On je sposoban napraviti sjajnu atmosferu u svlačionici, a to je polazna točka za svaki uspjeh. Njeguje napadačku igru, a to je našto čemu Real uvijem mora težiti. Da, on bi bio idealno rješenje", rekao je Garcia za španjolske medije.

Dodajmo kako će Slaven Bilić večeras biti gost na uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka između Chelsea i Barcelona na Stamford Bridgeu, gdje će imati priliku promotriti najnovije trenerske ekshibicije taktičkog genijalca Guusa Hiddinka.

Vedran Buble
Foto: AFP

Pročitajte više