Englezi: Čudovište iz Kustošije je želja Chelseaja i Borussije Dortmund

Foto: Profimedia

CHELSEA i Borussia Dortmund pokazali su interes za dovođenjem 18-godišnjeg senegalskog stopera Mikayila Fayea, člana NK Kustošije. Tvrdi to Daily Mail i piše da je Faye veliki potencijal u klubu poznatom po razvoju mladih igrača. "Nadimak mu je Čudovište, a zavrijedio je pohvale zbog svog stila igre", ističe se.

Može igrati na svim mjestima u obrani, dominantna noga mu je lijeva i impresionirao je skaute igrama za svoj klub i senegalsku U-17 reprezentaciju, navodi Daily Mail. Piše i da su prošle sezone interes pokazali Marseille i Reimes te da danas interes pokazuju i drugi europski velikani. Tu navodi Chelsea i Borussiju Dortmund. Ranije se pisalo i o interesu Barcelone.

Toplak: On je zvijer, ne igrač

''Mali nije dobar, fenomenalan je. On je došao da ode. Pogledajte na YouTubeu snimke utakmice reprezentacije Senegala pa ćete vidjeti o kakvom igraču se radi. Zvijer, a ne igrač. Ono što moram napomenuti je da kod mene igra s pola snage. Nije prošao pripreme i Kustošija mu je poligon za dalje, a što znači 'dalje', mogu samo nagađati'', rekao je u nedavnom razgovoru za Index trener Samir Toplak.

Zaključuje se da Kustošija već ovaj mjesec očekuje ponude za mladog Senegalca.

Pročitajte više