Englezi: Ten Hag se sukobio s mladom zvijezdom Uniteda zbog lajkova na Twitteru

Foto: EPA

NAKON spektakularne pobjede rezultatom 4:3 protiv Liverpoola u produžecima utakmice četvrtfinala FA kupa, Manchester United ušao je u niz od četiri utakmice bez pobjede u kojem su upisali tri remija i jedan poraz. Sezona Crvenih vragova odavno je označena kao neuspješna i jasno je da neće ponoviti uspjeh plasmana u Ligu prvaka.

Trenutno se nalaze na sedmom mjestu tablice i neizvjesno je hoće li uopće izboriti Europu, a engleski mediji pišu o sukobu između trenera Erika ten Haga i 19-godišnje argentinske zvijezde Alejandra Garnacha. Ten Hag je tijekom remija protiv Bournemoutha na poluvremenu mladog igrača izvadio iz igre.

Neki navijači su to kritizirali na Twitteru govoreći kako Ten Hag traži alibije na najmlađem članu ekipe koji je ove sezone zabio devet golova. Njihova kritika vjerojatno ne bi zabrinjavala klub, da iste komentare sa svog službenog profila nije lajkao sam Garnacho. Manchester Evening News piše kako je zbog toga Ten Hag održao sastanak s Argentincem koji je lajkove ubrzo povukao, ali nije otkriveno je li sankcioniran.

Želio ga je Real

Garnacho je miljenik navijača na Old Traffordu koji su prošle sezone bili oduševljeni kada je produžio vjernost klubu do 2028. godine. Prethodni ugovor istjecao mu je na ljeto i navijači su bili zabrinuti jer su se konstantno pojavljivale informacije da je Garnacho na meti Real Madrida i Juventusa, koji su htjeli iskoristiti situaciju s ugovorom. Argentinac je mogao otići po sniženoj cijeni, ali ipak se odlučio na ostanak.

Garnacho je rođeni Madriđanin koji je u United došao iz Atletica 2020. godine. Prema svom prvom ugovoru koji je tada potpisao zarađivao je "samo" 300 tisuća funti godišnje, a prema pisanjima engleskih medija sada zarađuje 137 tisuća eura mjesečno.

 

Pročitajte više