Erceg izludio igrače Hajduka, u nevjerici se hvatali za glavu kako nije dobio crveni

Foto: Saša MIljević/Pixsell

ANTE ERCEG izludio je igrače i navijače Hajduka u prvom poluvremenu utakmice Istre i Hajduka (0:2). 

Erceg, bivši napadač Hajduka koji sada nosi dres Istre, dobio je žuti karton u 39. minuti, a igrači Hajduka u nevjerici su kako ga sudac Ante Čulina nije poslao u svlačionicu već u prvom poluvremenu. Erceg je napravio šest prekršaja od ukupno 12 na utakmici. Nijedan drugi igrač nije napravio više od jednog prekršaja. 

Posebno grubi bili su njegovi startovi na golmanu Ivanu Lučiću i veznjaku Rokasu Pukštasu. Kada je u završnici poluvremena faulirao Pukštasa, igrači Hajduka su se hvatali za glavu nakon što je prošao nekažnjeno. U drugom poluvremenu Erceg se smirio, bio je manje grub.

Slavio je golove protiv Hajduka: "Naravno, nisam ja glumac"

Erceg, nekadašnje Hajdučko srce, očito ima snažan motiv da se dokaže protiv bivšeg kluba. Otkako je u Istri, Erceg je igrao četiri puta protiv Hajduka i zabio tri gola uz dvije asistencije. Golove je slavio jer, kako kaže, nije glumac. 

"Ako ti nije drago nekome zabiti gol, ali previše voliš taj klub, onda nemoj ni igrati protiv njega. Ostani sa strane, reci da te boli i da ne možeš igrati. Igram svaku utakmicu isto. Zadovoljan sam kome god da zabijem gol i veselit ću se. Može mi zamjeriti tko god želi, ali ja sam jednostavno takav."
 

Pročitajte više