Etto: Bit će ovo Sammirova sezona

U ODSUTNOSTI Šime Vrsaljka i zbog kroničnih problema s ozljedama Ivana Tomečaka Etto se nameće kao siguran na desnom beku na startu ovogodišnje Dinamove europske avanture.

Prvi protivnik Modrih bit će slovenski prvak Koper, koji već idući tjedan stiže u Zagreb u drugom pretkolu Lige prvaka. Ispadanje bi značilo i kraj europske avanture za ovu sezonu, a Etto je siguran kako do takvog scenarija neće doći:

"Nema straha, sigurno prolazimo Koper"

"Navijači ne moraju strahovati, sigurno prolazimo Koper. Igrali smo nedavno protiv njih, uvidjeli smo da je kvaliteta debelo na našoj strani i ne bi smjelo biti problema", rekao je Etto najavivši kako je opet onaj stari, brz i probojan:


"Na treninzima je dosta vremena posvećeno mojim probojima, drago mi je da će se igra Dinama uvelike oslanjati i na desnu stranu, koja će sigurno dati svoj obol."

Otkako je došao u Dinamo Etto je imao priliku raditi s velikim brojem trenera. O novom, Velimiru Zajecu, ima iznimno visoko mišljenje: "Fenomenalno je ozračje u ekipi, a za razliku od prijašnjih sezona, ovaj put smo pripreme odradili u nešto drukčijem svjetlu. Još nikad dosad nisam imao treninge koji su trajali i do tri sata, ali iznimno mi je drago zbog toga, jer smo odlično fizički pripremljeni", kazao je Brazilac dodavši kako puno očekuje od svog sunarodnjaka Sammira:

"Djeluje moćno, bio je odličan na pripremama i bit će nam od velike koristi. Osim što s lakoćom prođe dvojicu ili trojicu igrača, vraća se pomoći obrani i vjerujem da će ovo biti njegova sezona."

Pročitajte više