EVERTON DOVEO ZVIJEZDU ARSENALA "Ovo je pravo mjesto za mene"

Foto: Everton

KRILNI igrač engleske reprezentacije Theo Walcott (28) napustio je Arsenal i karijeru će nastaviti u Evertonu. Walcott je s Evertonom potpisao ugovor na tri i pol godine, dok će njegovom bivšem klubu pripasti oko 25 milijuna eura odštete.

On je u dresu Topnika igrao 12 godina, te odigrao 397 utakmica, uz 108 golova, a prije toga je jednu sezonu proveo u Southamptonu.
 
"Ja sam vrlo ambiciozan i došao sam ovdje jer želim klub gurnuti na sljedeću razinu, a s igračima koji su došli osjećam kako se može postići sljedeća razina. Jako sam uzbuđen zbog novog poglavlja u karijeri i vjerujem da je ovo pravo mjesto za mene. Samo želim igrati nogomet i biti ponovno važan igrač momčadi", rekao je Walcott na predstavljanju.
Walcottu se zahvalio Arsenal, a i on njemu...
 
"Hvala Arsenalu i svima u klubu. Bila je čast igrati za takav klub, kojem želim sve najbolje u budućnosti", rekao je Theo. 
Njegovim dolaskom oduševljen je i Sam Allardyce... 
 
"Theo je vrhunski igrač i bit će veliko pojačanje za našu momčad," kazao je menadžer Toffeesa, čiji član je ove zime postao i Cenk Tosun, koji je stigao iz Bešiktaša za 30 milijuna eura.
 
Na drugoj strani, engleski mediji navode kako će Arsenal novac od Walcottove prodaje uložiti u kupovinu napadača Borussije Dortmund Pierrea-Emericka Aubameyanga, za kojeg Nijemci traže 70 milijuna eura.
 
 
 

Pročitajte više