LIGE PETICE

EVERTON - MAN CITY 1:3 Mahrez golčinom spasio City od novog kiksa

Foto: Gulliver / Getty Images

U UTAKMICI 7. kola engleske Premier Lige Manchester City nastavio je s odličnom igrom. Na Goodison Parku bio je bolji od Evertona 3:1.

Nakon neočekivanog poraza od Norwicha Guardioline trupe ponovno su neumoljive - Šahjtor i Preston kasirali su po tri gola, a u međuvremenu su Građani pregazili Watford 8:0. Iako ni Everton rezultatski nije prošao puno bolje, mora se istaknuti da je City ovu pobjedu izborio uz puno muke.

Utakmicu je odlučio trenutak inspiracije Riyada Mahreza koji je iz slobodnog udarca pogodio za vodstvo 2:1, ali i Pickford je tu mogao bolje reagirati.

Sterling zaključio susret

Everton je stvorio nekoliko opasnih prilika za izjednačenje, a Raheem Sterling se u 84. minuti pobrinuo da njegova momčad izbjegne dramatičnu završnicu.

Već na samom početku susreta igru je zbog ozljede morao napustiti Theo Walcott. Everton se sada nalazi u velikim problemima, sezona mu je krenula očajno, a sa samo 7 bodova tek je na 15. mjestu. City je ostao na 5 bodova iza Liverpoola koji je danas pobijedio u Sheffieldu 1:0.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Everton - Manchester City Rezultati uživo

 

Rezultati by SofaScore

 

Pročitajte više