DINAMO

Evo gdje večeras možete gledati Dinamo u pretkolu Lige prvaka

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

DINAMO večeras od 20 sati na Maksimiru igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv gruzijskog prvaka Saburtala, a prijenos se može pratiti na Areni Sport 1.

Nakon što su u prvoj utakmici u Gruziji stigli do lagane pobjede od 2:0, Dinamo bi večeras sigurno trebao odraditi posao do kraja i proći u 3. pretkolo.

"Spremni smo i puni samopouzdanja za utakmicu. U kadru imam više od 20 igrača spremnih za utakmicu, to su 'slatke brige'. Za to su krivci moji igrači, svi koji su dosad igrali ispunili su moja očekivanja. Imali smo atipične pripreme, priključivali smo igrače u pet, šest različitih termina i trebali smo dobro koordinirati njihov individualni rad. Spremni smo, ali moramo uvijek od prve do zadnje minute biti apsolutno usredotočeni i ozbiljni. Saburtalo je dobra momčad, a ako im damo prostor, oni će ga iskoristiti", rekao je Bjelica u najavi za utakmicu.

Susret će se igrati u tišini, pred praznim tribinama, jer Dinamo odrađuje kaznu iz prošle sezone zbog upotrebe pirotehnike, blokiranih stepenica i rasističkog ponašanja dijela navijača tijekom utakmice s Benficom.

Potvrdi li svoj prolazak, Dinamo će u sljedećem pretkolu najvjerojatnije igrati protiv mađarskog prvaka Ferencvarosa koji je prvu utakmicu 2. pretkola kod kuće pobijedio maltešku Vallettu 3:1.

Pročitajte više