Evo kad i gdje Hrvatska igra za zlato u Ligi nacija

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija danas s početkom u 20:45 sati igra protiv Španjolske za naslov u Ligi nacija. Povijesnu utakmicu Hrvatska igra na stadionu De Kuip u Rotterdamu, a prema nekim najavama uživo će je s tribina pratiti oko 25.000 hrvatskih navijača.

Podsjetimo, Hrvatska je završnicu izborila pobjedom 4:2 nakon produžetaka protiv Nizozemske u polufinalu natjecanja. Dramatičan susret otišao je na stranu brončane reprezentacije sa posljednjeg Svjetskog prvenstva u srijedu, a dan kasnije Hrvatska je saznala i protiv koga će igrati za titulu.

Španjolska je u završnici ogleda uspjela pobijediti Italiju 2:1 i to golom Joselua, igrača koji je u igru ušao u 84. minuti, samo četiri minute prije no što je zabio i treći put u trećoj utakmici za Španjolsku. Dva dana nakon tog susreta, stručnjak za transfere Fabrizio Romano predstavio ga je nakon novog igrača Real Madrida.

Nova medalja za Hrvatsku

Nakon brončane medalje sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998., potom srebra s Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. i nove bronce osvojene na Mundijalu u Kataru prošle godine, Hrvatska je osigurala novu medalju. U najavi utakmice hrvatski reprezentativci i izbornik Zlatko Dalić istaknuli su da se nadaju da će ova biti zlatna.

Susret prenose Nova TV i Sport Klub 1.

Pročitajte više