SP u rukometu

VIDEO Duvnjakova udarčina i Brozovićev gol dali su Hrvatskoj nadu u pobjedu

Foto: EPA

HRVATSKA rukometna reprezentacija je remizirala protiv Japana rezultatom 29:29 na startu Svjetskog prvenstva u Egiptu.

ANKETA Tko vas je najviše razočarao u kiksu protiv Japana?

Hrvatska je na poluvremenu gubila s tri pogotka razlike (17:14), a u drugom dijelu je u nekoliko navrata mogla doći do vodstva. Ipak, na putu do vodstva su se ispriječili japanska obrana i sjajni vratar Yuta Iwashita.

Hrvatska je izjednačila u 48. minuti golom Brozovića

Domagoj Duvnjak je u 45. minuti doveo Hrvatsku na minus jedan (22:21) prvi put nakon šeste minute susreta. Proigrao ga je Ivan Čupić na 10 metara od gola protivnika, napravio blok, a Duvnjak je skočio i silovito pogodio.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK DUVNJAKA.

U 48. minuti je Hrvatska došla do toliko željenog izjednačenja preko pivota Ilije Brozovića. Njega je proigrao Luka Cindrić na crti.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK BROZOVIĆA.

Katar je u ranijem terminu u hrvatskoj skupini svladao Angolu

Iako je do kraja još šest puta došla do izjednačenja, Hrvatska nije uspjela uzeti puni plijen iz prve utakmice na turniru.

Podsjetimo, u drugoj utakmici skupine C je u ranijem terminu Katar pobijedio Angolu rezultatom 30:25. U drugom kolu u nedjelju Hrvatska igra protiv Angole, a Katar protiv Japana. Hrvatska svoj susret igra od 18 sati.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više