Evo što je "izdajnik" Payet iz Francuske poručio Slavenu Biliću

Foto: Guliver Image/Getty Images

DO prije nekoliko tjedana bio je najbolji igrač i ljubimac navijača West Hama, danas je najomraženija osoba u istočnom Londonu.
 
Dimitrij Payet tijekom siječnja toliko je inzistirao na odlasku iz Londona i povratku u Marseille, da mu navijači i Slaven Bilić takvu izdaju nisu mogli oprostiti.
 
Priča je otišla toliko daleko da je uprava kluba danas objavila da će navijači West Ham Uniteda imati priliku zamijeniti svoje dresove s otisnutim imenom Dimitrija Payeta za one bez imena po sniženoj cijeni.
 
"Vratite svoje dresove s Payetovim imenom u bilo koji od klupskih dućana i možete u zamjenu dobiti novi uz nadoplatu od 25 funti", objavila je putem Twittera klupska dopredsjednica Karen Brady.
 
Dimitri Payet u ponedjeljak je predstavljen kao novi igrač Olympique Marseillea. Francuski reprezentativac vratio se u rodnu zemlju u transferu duplo većem nego kada je odlazio na Otok, vrijednom 25 milijuna funti i odmah na predstavljanju poslao je poruku hrvatskom stručnjaku:
 
''Slaven ima pravo na svoje mišljenje, ali ja se ne moram pravdati nikome'', rekao je Payet, pa je nastavio:
 
''Loša situacija u Londonu nije trajala od jučer. Moja borba s West Hamom traje već neko vrijeme.  Da okolnosti nisu bile takve, preuzeo bi svoj dio odgovornosti, ali jednostavno se tamo nisam osjećao dobro.''
 
Payet se vratio u klub iz kojeg nije ni želio otići prije 18 mjeseci.
 
''Ovo je sve ono što sam htio, bilo je to jasno od samoga početka. Hvala svima u Marseilleu što su napravili sve što je bilo potrebno. Silno sam se želio vratiti zbog  projekta koji je tek započeo, a koji je stigao u vrijeme kada mi je Francuska strašno nedostajala'',  završio je Payet, koji je prihvatio znatno manju plaću, samo kako bi pobjegao iz Londona.
 
 

Pročitajte više