Evo što suigrači misle o Ronaldu i njegovom ludilu

Foto: Screenshot YouTube

PROŠLO je već nekoliko dana od posljednjeg ligaškog dvoboja Reala i Las Palmasa, Kraljevi su u međuvremenu odigrali u Dortmundu i utakmicu drugog kola Lige prvaka, a španjolski novinari i dobar dio europskih medija i dalje se bave ispadom Cristiana Ronalda, nakon što je Zinedine Zidane taštog Portugalca izvadio iz igre 20 minuta prije kraja utakmica na Kanarima.
 
Podsjetimo, Real je na gostovanju kod Las Palmasa 18 minuta prije kraja imao prednost od 2:1, pa je Zidane smatrao kako bi dobro bilo zatvoriti utakmicu, jer je u tom trenutku kraljevski klub igrao sa čak četiri igrača u navali. Međutim, slavni je Francuz napravio nešto što se, barem ako ste trener u Realu, nikako ne radi. Izvadio je Ronalda, da bi u igru ubacio Lucasa Vazqueza.
 

Ronaldo ne voli kad ga se vadi iz igre, to je jasno. Ako će već izaći vani, to će biti onda kad on to odluči. Tako je bilo nekad, tako će biti i ubuduće. Portugalac se nije libio psovati nakon zamjene i kad ga je vani vadio ''ludi'' i divlji sir Alex, tako da ne čudi niska uvreda kojom je počastio Zizoua.

 
Kamere su ga uhvatile kako viče "Su puta madre", što na španjolskom ima više značenja, ali izrečeno u ovom kontekstu nijedno od njih nije pohvalno, kako za onog kome je upućeno, tako i za njegovu majku.
 

Ronaldo je zatim prešao na materinji i Zidaneu na portugalskom poručio "Foda se!", što otprilike znači "Jebi se".
 
James Rodriguez i Isco, koji su se zagrijavali, promatrali su Ronaldov performans, i dok Kolumbijac nije bio previše iznenađen onim što vidi, kao da je znao da će Ronaldo postupiti onako kako je postupio, Iscov izraz lica plastično dočarava što suigrači misle o Portugalcu.
 

Ronaldo je svađu nastavio i u svlačionici, a užarenu atmosferu donekle je ohladio kapetan Sergio Ramos, koji je upozorio najboljeg igrača Reala kako se ne smije tako ponašati.
 
No, CR7 nije se ohladio ni u Njemačkoj. U Dortmundu je na treningu za vrijeme ''ševe'' brutalno uklizavao zbunjenim Benzemi i Baleu, vičući kako su kurvini sinovi i da mu nisu prijatelji, da bi nakon prvog  poluvremena na Westfalenu pred suigračima kritizirao vratara Navasa, smatrajući kako je Kostarikanac direktan krivac za prvi gol žuto-crnih.
 

Bjesnilu razmažene zvijezde ni tu nije bio kraj, pa je s divljanjem nastavio i u nastavku utakmice. U 64. minuti, nakon što je pao na travnjak, namjerno je u prolazu udario Marcela Schmelzera. Sudac nije vidio njegov ispad, no vrlo vjerojatno on neće promaknuti disciplinskim sucima kada budu pregledavali snimku. Lako je moguće da naknadna sudačka ekspertiza Ronalda suspendira, pa da Portugalac propusti treće kolo Lige prvaka.
 
Ako ga već ne smiju hladiti treneri, UEFA može.
 
 

Pročitajte više