Evo tko je prema kladionicama najveći favorit Eura i na kojem je mjestu Hrvatska

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA, treća reprezentacija s posljednjeg Svjetskog prvenstva, pala je u poretku favorita prema tečajevima koje su strane kladionice objavile na svojim internetskim stranicama. Nakon što je Hrvatska izborila Euro, bila je deveti favorit turnira, a poslije ždrijeba pala je na deseto mjesto. Što se grupne faze Europskog prvenstva tiče, predviđa se da će Hrvatska u svojoj skupini biti treća.

Hrvatska na Europsko prvenstvo kreće utakmicom protiv Španjolske, a potom joj slijede ogledi s Albanijom i aktualnim europskim prvakom Italijom. Prema kladionicama, najveći favorit skupine je Španjolska (koeficijent 1.75), ispred Italije (4.00) i Hrvatske (6.00). Koeficijent na Albaniju kao osvajača grupe B je najviši (41).

Hrvatska je deseti favorit Eura

Šanse za prolazak skupine izražene tečajevima kladionice su sljedeće: Španjolska ima koeficijent 1.2, Italija 1.6, Hrvatska 1.85, a Albanija 5.

Što se favorita natjecanja tiče, najveće šanse kladionice daju Engleskoj (4.5), potom Francuskoj (5), a onda domaćinu Njemačkoj (7). Hrvatska je prije ždrijebanja bila na devetom mjestu, sada je deseta s koeficijentom 41.

Najveći favoriti Eura prema stranim kladionicama: 

1. Engleska 4.5
2. Francuska 5

3. Njemačka 7
4. Španjolska 8
5. Portugal 9
6. Belgija 15
7. Italija 15
8. Nizozemska 17
9. Danska 34
10. Hrvatska 41

Pročitajte više