F1 seks skandal: Mosley voli glumiti nacista koji muči prostitutke u ulozi žrtava Auschwitza

MAX MOSLEY, predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA) , našao se usred skandala nakon što je tabloid News Of The World objavio šokantne snimke koje ga, kako piše list, prikazuju kao sado-mazohističkog seksualnog perverznjaka.

Skandal dobiva na težini pogotovo stoga što je Mosley sin Oswalda Mosleyja, osnivača Britanske fašističke unije, koji je ujedno bio i osobni prijatelj Adolfa Hitlera.

Mosley je snimljen kako se zabavlja s pet prostitutki, a orgije su obojene nacističkom simbolikom. Mosley, inače blizak prijatelj Bernieja Ecclestonea i Lewisa Hamiltona, na snimci prostitutkama naređuje na njemačkom jeziku, dok mu one uzvraćaju bičevanjem do krvi.

U orgijama Mosley igra ulogu zapovjednika u nacističkom koncentracijskom logoru, a sve se odvija u "komori za mučenje". Video traje pet sati.

Židovske udruge traže trenutačnu Mosleyjevu smjenu

67-godišnji Mosley, koji u javnosti voli ostavljati dojam osobe koja je iza sebe ostavila nacističku povijest svog oca, ovakvim je ponašanjem šokirao javnost. "Treba je dodatno kazniti!", uzvikuje Mosey u filmiću u kojem bičuje dvije djevojke, odjevene u unoforme koje podsjećaju na odjeću koju su nosili zatvorenici u Auschwitzu, dok ostale djevojke, odjevene u nacističke uniforme, gledaju postrance.

Iz FIA-e zasad nisu komentirali skandal, a židovske udruge u Velikoj Britaniji traže trenutačnu Mosleyjevu smjenu. U njegovu je obranu stao voditelj natjecanja Formule 1 Bernie Ecclestone, koji kaže kako je Mosley sposoban biznismen te kako ovakve stvari ne bi trebale utjecati na posao. Dodao je kako jako dobro poznaje Mosleyja i kako je siguran da on nema ništa protiv židovskog naroda.

K.C.
Foto: News Of The World

Pročitajte više