Fanovi zabrinuti za bivšeg igrača Hajduka: Ne okrećite mu leđa. Spasite mu život

Screenshot: Instagram

ARTEM MILEVSKI je u najnovijem videu koji je objavio na svom profilu na Instagramu izazvao niz negativnih reakcija svojih obožavatelja. Naime, mnoge je šokirao izgledom, ali i stanjem u kojem se nalazio. Bivši igrač Hajduka izgledao je pripito, a od ranije je poznato da ima problem s alkoholom.

Na snimci možemo vidjeti Milevskog kako potpisuje loptu i dres s logom kijevskog Dinama. Lijepa je to gesta jer će prikupljena sredstva od aukcije ići za pomoć Ukrajini, ali svi su zamijetili da je Milevski imao problema s održavanjem ravnoteže. Može se reći da je jedva stajao na nogama.

"Zašto snimate osobu u ovakvom stanju?" zapitao je jedan od obožavatelja ispod videa, a slijedio je niz komentara fanova koji su zabrinuti za zdravlje Milevskog te pozivaju njegove prijatelje da reagiraju.

"Koji vrag si to radiš? Skupite hrabrost, pomozite mu", "Pomozite Miliju, čovjek nas napušta", "Pošaljite ga na odvikavanje, spasite mu život", "Ne okrećite mu leđa. Pomozite mu da se spasi", samo su neki od komentara.

Pročitajte više